Schoonheidssalon Ibiza

Facials are workouts for your skin

Elke maand komt Robert Schoemacher 1 dag in onze schoonheidssalon voor Botox en Filler behandelingen. Uiteraard kunt u ook voor alle (overige) cosmetische behandelingen een intake gesprek bij hem inplannen. 


Botuline toxine (Botox®, Dysport®)

Rimpels en plooien (zoals lach-, boosheids- of fronsrimpels) die ontstaan als gevolg van voortdurende aanspanning van spieren, kunnen (tijdelijk) worden behandeld door de spierspanning te verminderen of de spieren uit te schakelen. Dit kan worden gedaan met botuline toxine injecties (zoals o.a. Dysport®). Het effect van deze behandeling houdt vaak vier tot zes maanden aan. Herhaling is mogelijk. 

Botuline toxine kan ook worden gebruikt bij overmatige transpiratie. Het middel wordt dan ingespoten in een diepere huidlaag van de oksels, of onderhuids in handen of voeten. De productie van zweet wordt hiermee geremd, soms wel voor negen tot twaalf maanden. 

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit. Het zorgt ervoor dat een spier niet meer kan worden aangespannen, nadat deze hiermee is ingespoten. Hierdoor kunnen rimpels die ontstaan door voortdurende aanspanning van spieren worden uitgeschakeld.

Botox behandelingen;
1 zone  € 175,00
2 zones € 325,00
3 zones € 450,00
4 zones € 575,00

Migraine behandeling € 175,00     
Los consult € 50,00   

WANNEER IN DE SALON?
elke 1e woensdag van de maand van 1400 uur tot 2100 uur                     

Mocht u, om welke reden dan ook, verhinderd zijn om een afspraak bij De heer Schoemacher na te komen, dan moet u deze minimaal 48 uur van te voren telefonisch afzeggen. Voor het inboeken van een afspraak dient een aanbetaling te worden gedaan van € 50,00. Bij het annuleren binnen 48 uur berekenen wij € 50,00 voor de gereserveerde tijd. Dit wordt dan met uw aanbetaling verrekend. 

Fillers

Hyaluronzuur (Stylage®)

Rimpels en plooien rond de mond (vooral de bovenlip), die ontstaan als gevolg van voortdurende aanspanning van de kringspier van de mond, kunnen onder andere worden behandeld door deze op te vullen met een hyaluronzuur. Het effect van een behandeling met hyaluronzuur houdt vaak zes tot negen maanden aan. Herhaling is mogelijk. 


Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een natuurlijk eiwit dat ook normaal aanwezig is in de huid. Door het verouderen van de huid neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid in de tijd af. Het kan dan in de vorm van een gel diep in of net onder de huid ingespoten worden met behulp van dunne injectienaaldjes. Rimpels en plooien rond de mond kunnen zo gevuld worden. Hyaluronzuur is minder geschikt voor boosheids- of lachrimpels, omdat de spieractiviteit hier zo groot is dat het effect erg kort zal aanhouden. Op deze plaatsen is een behandeling met botuline toxine meer geschikt. Stylage® is een nieuw hyaluronzuur met antioxidant, dat zich onderscheidt van andere hyaluronzuren door de toevoeging van Mannitol dat ervoor zorgt dat radicalen die vrijkomen bij de injectie onder de huid worden geneutraliseerd, zodat er in eerste plaats minder zwelling en roodhuid optreedt en in de tweede plaats langzamer op gang komt, zodat u langer plezier heeft van de behandeling. Stylage® is een biocompatibel, dus u heeft geen kans op een allergische reactie.

Voordelen Stylage®

* optimale dichtheid en een langetermijneffect

* het kan met een dunne naald geïnjecteerd worden, wat (in combinatie met de mannitol) het injectietrauma en uw hersteltijd tot een minimum beperkt

* de dikte van het product wordt aangepast aan de diepte van de rimpel. 

* Stylage® bevat geen dierlijke of van mensen afgeleide componenten

* Stylage® bestaat uit een stof die van nature voorkomt in menselijk weefsel


Prijzen fillers;
Boven- of onderlip 0,5 cc  € 200,00
Lippen vergroten, 1 ml   € 400,00
Kaaklijn verbreden, 1 ml € 400,00
Wallen/donkere kringen, 1 ml € 400,00
Behandeling neusplooien, 1 ml € 400,00
combi behandeling, 2 cc   € 750,00

Los consult € 50,00